">
Cuptor, cuptoare industriale, cuptor patiserie, aragaze profesionale

 

Cuptoare electrice industriale

Echipamente gastro

Echipamente inductie

Sisteme de spalare cu utrasunete

 

Despre noi

Compania noastra si-a inceput activitatea cu proiectarea si executia produsului Schele de fatada Ticon T74, care  au fost brevetate si primele omologate MLPAT(1995). Cu o experienta acumulata in aproape 20 de ani, am trecut la producerea unor serii mari de produse destinate exportului. In anii 2000-2005 85% din productie a fost destinata exportului.

O data cu dezvoltarea Chinei, piata exportului in Europa a devenit dificila, astfel ne-am indreptat atentia, asupra relizarii si producerii de produse inteligente cu valoare adaugata mai ridicata. Acest lucru cere insa pregatire si tehnologie. In urmatorii ani toate investitiile nostre s-au indreptat spre achizitionarea de tehnologie performanta, softuri performante de proiectare si educatie tehnica.

Credem ca, nivelul calitatii este dat de tehnologia pe care o folosesti. O proiectare in detaliu cu modelare tridimensionala, adaptata si integrata in tehnologia de fabricatie, asigura realizarea impecabila, fara defecte, a produselor. In prezent detinem softuri performante de poiectre, adaptate tehnologiei de fabricatie cu CNC pe care o detinem.

Am reusit sa realizam in cadrul companiei noastre  integral produsele noastre, efectuand toate fazele acesteia, de la poiectare pina la executie finala.  Poiectul pleaca de la forma 3D, este apoi transfomat in program cod masina si prelucrat pe masini CNC. Am achizitionat si detinem urmatoarele tehnologii de prelucrare : 2 prese de stantare CNC: una cu turela, alta monopanson - 20 T/30T (1500*3000mm) , 2 abkant -uri CNC( 3 m/6mm) , 1 ghilotina CNC( 3m/6mm), 1 strung , 1 router( freza) CNC (1200*2400mm), vopsitorie in camp eletrostatic cu cuptor de polimerizare de 3.5m si alte citeva echipamente de debitare.

Acum avem o experienta in productie de aproape 20 de ani si putem asigura clientilor nostri o calitate impecabila. Conceptul pe care l-am abordat in productie este de executie "Just in time", cu scopul obtinerii nivelului de calitate "6SIGMA".  Acest concept ne ajuta la reducerea cheltuielior si realizarea produselor dupa cerintele pietei in timp real. Producem doar pe baza unei comenzi ferme cu specificatie tehnica foarte clara. Suntem extrem de flexibili si adaptabili, putem produce personalizat orice echipament termo electric. Suntem dornici sa lucram cu designeri avangardisti. Noi simtim productia ca pe o provocare si ne plac provocarile. Nu ezitati sa ne abordati pentru orice proiect personalizat.

 

Scopul nostru

Suntem o echipa tinara si dinamica. Vrem sa-i mutumim pe clientii nostrii, oferind o calitate remarcabila. Putem executa proiecte personalizate atat pentru cuptoarele electrice industriale cat si pentru echipamentele gastro. In noi veti gasi un partener de incredere.

 

Despre noi

Compania noastra si-a inceput activitatea cu proiectarea si executia produsului Schele de fatada Ticon T74, care  au fost brevetate si primele omologate MLPAT(1995). Cu o experienta acumulata in aproape 20 de ani, am trecut la producerea unor serii mari de produse destinate exportului. In anii 2000-2005 85% din productie a fost destinata exportului. Citeste mai departe... 

Noutati si evenimente

Am pregatit pentru dumneavoastra o gama noua de produse: cuptoare cu convectie pentru patiserie si/sau gastronomie, masini de gatit profesionale, sistemul de rafturi modulare Therma Bamboo. Toate produsele le puteti viziona la Targul ROMHOTEL in perioada 30.09.2009-03-10.2009, Pavilion Central Romexpo.Citeste mai departe...