">
Cuptor, cuptoare industriale, cuptor patiserie, aragaze profesionale

 

Cuptoare electrice industriale

Echipamente gastro

Echipamente inductie

Sisteme de spalare cu utrasunete

 

Cuptor termoformare proteze si orteze

 

Cuptoarele de termoformare au fost concepute special pentru producatorii de orteze medicale. Avantajul acestuia consta in usurinta in expoatare, datorita tavii cu role si sistemului de deschidere verticala a usii. Omogenitatea temperaturii este asigurata de sistemul de ventilatie performant. Temperatura este controlarata de microprocesor programabil.

Vizibilitatea in interiorului cuptorului este crescuta datorita ferestrei mari cu sticla termorezistenta asezata frontal pe usa. Cuptorul este dotat cu iluminare din tavan care functioneaza pe toata durata arderii.

Model

Capacitate

Dimensiuni interne

Temp max

putere

Tensiune

 

litri

L*P*H mm

C

kw

volt

Therma 250 T

462

1400*1100*300

300

4,5

220/380

Ne rezervam dreptul de a modifica parametrii tehnici prezentati, in sensul imbunatatirii performantelor produselor noastre.

Scopul nostru

Suntem o echipa tinara si dinamica. Vrem sa-i mutumim pe clientii nostrii, oferind o calitate remarcabila. Putem executa proiecte personalizate atat pentru cuptoarele electrice industriale cat si pentru echipamentele gastro. In noi veti gasi un partener de incredere.

 

Despre noi

Compania noastra si-a inceput activitatea cu proiectarea si executia produsului Schele de fatada Ticon T74, care  au fost brevetate si primele omologate MLPAT(1995). Cu o experienta acumulata in aproape 20 de ani, am trecut la producerea unor serii mari de produse destinate exportului. In anii 2000-2005 85% din productie a fost destinata exportului. Citeste mai departe... 

Noutati si evenimente

Am pregatit pentru dumneavoastra o gama noua de produse: cuptoare cu convectie pentru patiserie si/sau gastronomie, masini de gatit profesionale, sistemul de rafturi modulare Therma Bamboo. Toate produsele le puteti viziona la Targul ROMHOTEL in perioada 30.09.2009-03-10.2009, Pavilion Central Romexpo.Citeste mai departe...