">
Cuptor, cuptoare industriale, cuptor patiserie, aragaze profesionale

 

Cuptoare electrice industriale

Echipamente gastro

Echipamente inductie

Sisteme de spalare cu utrasunete

 

Cuptoare patiserie

PastryTherma-RoboCook

Therma -RoboCook este noul model de cuptoare electrice pentru patiserie produs de comapania noastra. RoboCook este un model performant, realizat la standarde europene, cu control digital, convectie si umidificare. Este realizat integral din inox AISI304. Puteti alege unul din modelele a caror caracteristici tehnice le expunem mai jos.

-Inox alimentar integral AISI 304 1.5 mm

-Control coacere dicital 99 programe cu 6 pasi fiecare

-control convectie, 3 trepte de viteza a ventilatiei

-control umidificare manual si electronic

-control temperatura PID ( precizie +-1 grad)

- usa termorezistenta sticla triplustrat

-izolatie fonica si termica excelenta

-lumina 2 lampi

Model

Comanda

Numar tavi

Greutate (Kg)

Alimentare (V)

Putere ( Kw)

TP60

Digitala

6 tavi

40/60

100

400V~3PH

9 Kw

TP120

Digitala

10tavi 40/60

150

400V~3PH

15 kw

 

* Ne rezervam dreptul de a modifica parametrii tehnici prezentati, in sensul imbunatatirii performantelor produselor noastre.


Scopul nostru

Suntem o echipa tinara si dinamica. Vrem sa-i mutumim pe clientii nostrii, oferind o calitate remarcabila. Putem executa proiecte personalizate atat pentru cuptoarele electrice industriale cat si pentru echipamentele gastro. In noi veti gasi un partener de incredere.

 

Despre noi

Compania noastra si-a inceput activitatea cu proiectarea si executia produsului Schele de fatada Ticon T74, care  au fost brevetate si primele omologate MLPAT(1995). Cu o experienta acumulata in aproape 20 de ani, am trecut la producerea unor serii mari de produse destinate exportului. In anii 2000-2005 85% din productie a fost destinata exportului. Citeste mai departe... 

Noutati si evenimente

Am pregatit pentru dumneavoastra o gama noua de produse: cuptoare cu convectie pentru patiserie si/sau gastronomie, masini de gatit profesionale, sistemul de rafturi modulare Therma Bamboo. Toate produsele le puteti viziona la Targul ROMHOTEL in perioada 30.09.2009-03-10.2009, Pavilion Central Romexpo.Citeste mai departe...